İZMİR / KARŞIYAKA - Evin Leblebicioğlu Ortaokulu

0 (232) 372 61 60
Bahçelievler Mahallesi 1703 sokak No5 KARŞIYAKA/İZMİR
Vizyon
Okulumuzda öğretmen ve öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inanır. Okulumuzda çalışan bütün ekip eğitim-öğretim ortamı içerisinde kendinden emin adımlar atar. Ekibimiz sergiledikleri davranışların sonucunda gelecek tepkiden korkmadan gereğini yapar ve ilerlerler. Okulumuz toplumun sürekli değişen ve gelişen beklentisine göre; bilgiye kolay ulaşabilen öğrencileri ilgi ve yetenekleri doğrultusunda hayata hazırlarlar.
Misyon
Biz Evin Leblebicioğlu Ortaokulu olarak, evrensel kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde, bilgiye ulaşabilen bilgiyi kullanabilen özgür düsünceye sahip, sorgulayıcı, öğrenmeyi davranış haline getirebilen ve kendi öğrenmesi için çaba harcayabilen, sanata ve insanlığa sahip çıkan, çevresi ile etkili iletişim kurabilen bireyler yetiştirmek ve onlara 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :İkili
07:30 ve 19:00
Naldöken Metro İstasyonu ve Bahçelievler otobüs son durağına yakın.
Karşıyaka Merkeze 10 dk Mesafede